Zaterdag 23 februari is het 3e Ons Geld congres. Dit keer in Carré. Koop nu kaarten.
 
Ons Geld
 
Ons Geld congres in Carré
 
 
Zaterdag 23 februari is het 3e Ons Geld congres. Dit keer in Carré. We hebben wat te vieren. Maar willen ook doorpakken. Daarbij is uw steun hard nodig. Het gelddebat moet mainstream worden. En de politiek moet in actie komen. 
 
Een voorproefje zag u op TV. In het programma Radar gingen wij in op het WRR-rapport. In Carré zetten we dat voort. De WRR zal er een toelichting geven, waarop wij reageren. Antoinette Hertsenberg gaat ons kritisch bevragen. Wat willen wij en hoe leggen we dat uit? Ook gaan we met Tweede Kamerleden in debat. Zij moeten de regering tot daden dwingen. De tijd van onderzoek is nu voorbij.
 
Theater en systeemkritiek
Onze samenwerking met De Verleiders was een groot succes. De combinatie van theater, systeemkritiek, activisme en nu ook wetenschap heeft indruk gemaakt. Het heeft deuren geopend die voorheen gesloten bleven. Dat gaan we vieren. Met u en De Verleiders in Carré. We vieren het succes. En smeden plannen voor de toekomst. Uw steun en belangstelling hebben dit alles mogelijk gemaakt. Zo willen we doorgaan. Wees erbij. De kans op verandering wordt nu reëel.
 
Een publieke bank?
Veel media aandacht was er voor een “publieke bank”. Wat vinden wij daarvan? Het programma Radar legde ons dat voor. Ook het tijdschrift voor economie docenten (TEO) wilde onze mening weten. Lees onze antwoorden voor Radar en TEO. Waar dat toe kan leiden leest u vervolgens in dit bericht uit de toekomst.
 
Kom 23 februari naar Carré (en neem uw vrienden en buren mee). Met uw steun maken wij het waar; een stabiel geldstelsel dat mens en planeet laat bloeien.
 
 
Koop nu kaarten à € 18
 
 
(exclusief boekingskosten)
 
 
Programma Ons Geld congres online
Het programma van Ons Geld in Carré is nog in ontwikkeling. Zeker is dat de moderatie in handen is van Antoinette Hertsenberg. Ook De Verleiders zullen acte de présence geven.
 
Help ons de zaal vol krijgen!
De zaal van Carre is veel groter dan die van onze vorige symposia. Help Ons Geld aan een uitverkocht 
 
 
Carré! Deel dit evenment via de website of facebook, stuur deze nieuwsbrief door aan vrienden en bekenden en nodig mensen persoonlijk uit.
 
 
Wilt u uw e-mailadres wijzigen?
Dat kan. Via de link onderaan de nieuwsbrief kunt u uw huidige e-mailadres uitschrijven. Via onze homepage onsgeld.nu kunt u zich vervolgens weer aanmelden met uw nieuwe e-mailadres. Dank voor uw medewerking!
 
 
Stichting Ons Geld
p.a. Rietzoom 10
2804 CS Gouda
info@onsgeld.nu
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
© 2019 Ons Geld
 
 
Deze mail is verzonden naar
U ontvangt deze email omdat u zich heeft aangemeld bij Ons Geld of getekend heeft voor het Burgerinitiatief Ons Geld. Via onderstaande link kunt u zich uitschrijven.