Op zaterdag 23 februari was het derde Ons Geld congres, het filmmateriaal staat online.
 
Ons Geld
 
Beelden Ons Geld in Carré
 
 
Op zaterdag 23 februari was het derde Ons Geld congres, ruim 500 bezoekers waren erbij. Het rapport 'Geld en Schuld' van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid stond centraal. Het hele congres is gefilmd en gepubliceerd door Café Weltschmerz.
 
 Bekijk hier de playlist of kies hieronder:
 
 
IMMR bijeenkomst Madrid
 
Afgelopen weekend vond de vierde bijeenkomst van de International Movement for Monetary Reform plaats. Edgar Wortmann, Ferdinand Zanda en Martijn van der Linden namen deel namens Ons Geld. Met vertegenwoordigers van 16 andere landen werden plannen gesmeed. Ook hield Miguel Ángel Fernández Ordóñez, de voormalig gouverneur van de Spaanse centrale bank, een lezing over 'veilig geld' en overregulering van de bancaire sector.
 
 
 
De internationale samenwerking verloopt steeds beter en de plannen worden concreter. Daarnaast hebben verschillende vertegenwoordigers Money Maker gespeeld. Het spel is inmmiddels reeds in vier talen beschikbaar.
 
 
Seminar, meetups en speelavonden Money Maker
 
Op 5 april van 13 uur tot 17 uur is er een seminar op de Haagse Hogeschool over digitale technologieën en het financieel systeem, mede georganiseerd door Martijn van der Linden. Onder andere Alex Dowdalls (oprichter en partner van AXVECO), Caroline Nagtegaal-van Doorn (europarlementariër voor de VVD) en Mahir Alkaya (Tweede Kamerlid voor de SP) zullen hun visie geven. Het programma vindt u hier. Toegang is gratis. Registreren is wel noodzakelijk. U bent van harte uitgenodigd.
 
 
 
Ons Geld heeft de afgelopen maanden drie meetups georganiseerd. Twee keer in Den Haag en een keer in Utrecht. Indien u een Ons Geld meetup wilt organiseren in uw eigen woonplaats, neem dan contact op met info@onsgeld.nu. Daarnaast is het mogelijk een Money Maker speelavond te organiseren. Neem ook hiervoor contact op met hello@moneymaker.games.
 
AGENDA
 
Op 5 april van 13:00 - 17:00 Seminar The Digital Future of Finance op De Haagse Hogeschool. Opgeven noodzakelijk.
 
Op 9 mei van 20:00 - 22:00 Speelavond Money Maker bij Grand Café Utopie Den Haag. Opgeven via hello@moneymaker.games.
 
Wilt u uw e-mailadres wijzigen?
Dat kan. Via de link onderaan de nieuwsbrief kunt u uw huidige e-mailadres uitschrijven. Via onze homepage onsgeld.nu kunt u zich vervolgens weer aanmelden met uw nieuwe e-mailadres. Dank voor uw medewerking!
 
 
Stichting Ons Geld
p.a. Boslaan 13
6267 CN Landgraaf
info@onsgeld.nu
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
© 2019 Ons Geld
 
 
Deze mail is verzonden naar
U ontvangt deze email omdat u zich heeft aangemeld bij Ons Geld of getekend heeft voor het Burgerinitiatief Ons Geld. Via onderstaande link kunt u zich uitschrijven.